Eateries nu en straks

“Waarom eateries.nl?”

Een hele goede vraag, fijn dat je hem stelt! 😉 Eateries.nl is een platform van horeca- en IT liefhebbers voor horecaondernemers. Onze ambitie is om het meest volledige en daarmee toonaangevende online horeca automatiseringsplatform te worden voor MKB horecaondernemers.

Horeca automatisering kan zeer breed geïnterpreteerd worden. Eateries.nl focust zich primair op de aspecten waarbij interactie met (toekomstige) gasten cruciaal is. Eateries.nl doet het goed als wij daadwerkelijk waarde toevoegen aan jouw onderneming. Waarde moet hierbij uitgedrukt kunnen worden in het aandragen van nieuwe leads of het verhogen van de omzet.

Het landschap horeca automatisering is op dit moment erg versplintert. Een applicatie voor je online reserveringen, een programma voor de QR bestellingen en een als maar stijgende commissie om te kunnen adverteren op Thuisbezorgd.nl voor de afhaalservice. Online horecaplatform eateries.nl voorziet in alle essentiele functionaliteiten om de online precense van jouw horecaonderneming vergroten en te professionaliseren.

Eateries.nl is volop in ontwikkeling, daarom maken we onderscheid tussen ‘eateries.nl nu’ en ‘eateries.nl straks’.

Eateries.nl nu

‘Eateries.nl nu’ is het meest veelzijdige online horeca automatisering platform voor Nederlandse horeca ondernemers. Nagenoeg alle horecagelegenheden hebben een vermelding op eateries.nl, geheel gratis! De directe en gratis vermelding draagt direct bij aan jouw zoekmachine optimalisatie doelstellingen, fantastisch is het niet?

Jouw automatische vermelding op eateries.nl is standaard voorzien van adresgegevens, telefoonnummer en een beschrijving van jouw horecagelegenheid. Uiteraard is mogelijk om jouw vermelding op eateries.nl uit te breiden met meer relevante informatie. Denk bijvoorbeeld aan uitgebreidere informatie over jouw horecagelegenheid, openingstijden, e-mailadres en een of meer menukaarten. Zeer waardevol is ook de mogelijkheid om te reageren op reviews van gasten. Als je direct van start wilt gaan zoek je jouw restaurant op en klik je op de knop ‘Claim mijn restaurant’. Binnen 24 uur ontvang je van ons de inloggegevens voor je persoonlijke eateries.nl account en kun je direct aan de slag.

Naast het optimaliseren van de zichtbaarheid in zoekmachines zoals Google biedt eateries.nl enkel zeer praktische toepassingen voor je dagelijkse bedrijgsvoering. Nadat je de pagina van jouw horecaonderneming geclaimed hebt kun deze toepassingen ook geheel gratis gebruiken! In de eerste fase van de ontwikkeling moet er gedacht worden aan onder andere:

  1. QR bestellen met ‘Tafel self-service’;
  2. Tafel reserveringen, inclusief Social Media integratie mogelijheden;
  3. Verified Reviews van uw gasten;
  4. Online Ordering: hèt blijvend commissieloze alternatief op Thuisbezorgd.

Wil je meer weten over wat eateries.nl voor jouw horecaonderneming kan gaan betekenen? Claim je restaurant en registreer je op ons Forum! Op het Forum delen we onze ontwikkelbacklog en kun je meedenken aan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten.

Eateries.nl straks

‘Eateries.nl nu’ versus ‘eateries.nl straks’. Eerlijk is eerlijk, er moet nog veel gebeuren, maar het is fantastisch en wordt awesome! Eateries.nl moet laagdrempelig zijn voor iedere horecaondernemer. Daarom zullen alle basis functionaliteiten kosteloos beschikbaar zijn en blijven.

Zodra de basis functionaliteiten van ‘eateries.nl nu’ ontwikkeld zijn ontwikkelen we dooraan pro-functionaliteiten. Deze pro-functionaliteiten zullen verfijningen zijn van de gratis ter beschikking gestelde basis functionaliteiten. We hebben veel ideëen bij toekomstige pro-functionaliteiten, maar de roadmap moet nog geformaliseerd worden.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen die eateries.nl doormaakt en/of wil je meedenken? Meld je dan aan op ons Forum!

Claim jouw restaurant direct, het is gratis!

Team eateries.nl