Tafel reserveringen via social en je eigen website

Tafelreservering van eateries.nl

Met tafelreservering van eateries.nl hoef je nooit meer handmatig reserveringen te verwerken in een zwaar reserveringsboek en heb je geen dubbelgeboekte tafels meer. Gasten reserveren eenvoudig en snel via je website, Facebook pagina of vanuit de Google zoekmachine. Met hetzelfde gemak registreer je walk-ins om zo de centrale agenda actueel te houden.

Tafelreservering van easteries.nl is niet alleen commissievrij, tafelreservering van eateries.nl is in de basis gratis! Tafelreservering van eateries.nl moet toegankelijk zijn voor horecaondernemers van klein tot groot en moet voorzien in de tafelreserveringbehoefte van horecaondernemers. Uiteindelijk zullen de basisfunctionaliteiten uitgebreid worden met pro-functionaliteiten voor een nog betere ervaring.

Eateries.nl reserveringssysteem: Hetzelfde, maar dan net even anders

Als horecaonderneming verwerk je tientallen zo niet honderden tafelreserveringen per week. Een gebruiksvriendelijk reserveringssysteem is een absolute must-have! Op dit moment zijn er veel reserveringssystemen in de markt te krijgen, in essentie ondersteunen ze hetzelfde proces en dus beschikken ze over ongeveer dezelfde functionaliteit. Ondanks dat de beschikbare reserveringssystemen dezelfde behoefte invullen lopen de prijzen erg uiteen. Vanaf 50 euro per maand tot over de 200 euro per maand. Daar kun je aardig wat schriften voor kopen.

Eateries.nl pakt het wat betreft het reserveringssysteem net wat anders aan dan onze collega’s. Net als bij eateries.nl QR-bestellen geldt ook hier dat de basisfunctionaliteiten van het eateries.nl tafel reserveringssysteem kosteloos zijn, geen commissie, geen maandabonnementen, gewoon gratis. In een later stadium zullen er optionele pro-functionaleiten ontwikkeld worden.

Tafelreservering functionaliteiten toegelicht

Het eateries.nl reserveringssysteem is volledig webbased en specifiek ontwikkeld voor de horeca. Voor alle horecaondernemers is er een unieke tafelreserving pagina ingericht. Naar deze tafelreservering pagina kan worden gelinkt vanaf je eigen website, maar ook vanuit Google Maps, Facebook en Instagram. Juiste linken vanuit de social media platformen wordt steeds belangrijker voor je social media precense en het genereren van leads.

Om de agenda up-to-date te houden kunnen gasten worden in- en uitgecheckt. Reserveringen kunnen toegewezen aan tafels. Om de bezetting te optimaliseren kunnen reserveringen eenvoudig naar andere tafels verschoven worden. Stel een maximale reserveringscapaciteit in om last-minute walk-ins ook een kans te geven bij jou te komen eten.

Onderstaand een overzicht van alle tafelreservering functionaliteiten. Op het forum worden de functionaliteiten in verder toegelicht en kunnen er ontwikkelsuggestioes gedaan worden.

 • Unieke tafelreservering pagina voor jouw restaurant;
 • Koppel met je website, Google Maps, Facebook en o.a. Instagram;
 • Beheer alle reserveringen in een centrale omgeving;
 • Gastenlijst met tafelplattegrond;
 • E-mail bevestiging na tafelreservering;
 • Definieer maximum capaciteit;
 • Reserveer per shift;
 • Optionele gezondheidscheck;
 • Gasten in- en uitchecken;
 • Voorkom no-shows met reminder e-mailberichten of een aanbetaling;
 • Eateries.nl verified review na diner.

Overstappen naar tafelreservering van eateries.nl is snel en eenvoudig gerealiseerd

Maak je op dit moment gebruik van Bonchef, Couverts, eTender, Nappkin, Nostradamus, TheFork Neo, Quandoo, Resengo, Reserve a Table, Resmio, Bookdinners, SeatMe, Tablebooker, TheNextTable, WeReserve of anderen, wacht niet langer en start met tafelreservering van eateries.nl.

Tafelreservering van eateries.nl werkt op alle laptops, tablets en smartphones. Je hoeft dus niet te investeren in hardware. Onze mobiele versie geeft je volledige toegang tot je dashboard, instellingen en tafelmanagement. Je kunt dus altijd reserveringen controleren, toevoegen of aanpassen. Waar je ook bent.